OPĆI UVJETI ČLANSTVA

1. Opći uvjeti članstva

Članom Udruge navijača Dinama Bad Blue Boys može postati svaka fizička osoba uplatom članarine i upisom u Registar članova koji je dostupan na uvid svakom članu na njegov zahtjev. Članska iskaznica izdaje se za tekuću godinu, a članarina u ovom trenutku iznosi 80 kuna.

Svaki član Kluba na dar dobije člansku majicu koje za tekuću godinu utvrđuje Predsjedništvo kluba.

Članovi Kluba imaju pravo birati i biti birani u tijela Kluba, imaju pravo na obaviještenost o radu Kluba i na ostala izvješća prema klupskom Statutu i zakonu.

2. Izjava o privatnosti  
 
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.  
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  

3. Izjava o konverziji valute

Sva plaćanja se izvršuju u HRK. U slučaju naplate u EUR – iznos se dobiva konverzijom EUR u HRK po trenutnom tečaju HNB – stoga postoji mogućnost minimalne razlike u naplaćenom iznosu.

 4. Politika otkaza odnosno povrata sredstava

Članstvo u Klubu prestaje dragovoljnim istupom, neplaćanjem članarine, isključenjem, smrću člana ili prestankom djelovanja Kluba.

Učlani se

© Bad Blue Boys 2020.